Hoe je je man te vertellen dat hij slecht in bed is

Natuurlijk is dit een ongelooflijk gevoelig onderwerp en vrouwen zijn bang om hun partner te beledigen of zelfs beledigen. Het is echter noodzakelijk om erover te zeggen, omdat het helemaal niet het geval is wanneer u het kunt zwijgen en hoop dat alles op de een of andere manier wordt gevormd.

Dus, hier is een paar advies, hoe een gesprek hierover te maken als subtiel.

Buiten de slaapkamer

Discussies over seks is beter om te beginnen tijdens het gebruikelijke gesprek. Als er een echt probleem is, of je houdt echt niet van iets, zeg het buiten de slaapkamer, om hem niet de gemoedstoestand te verwennen wanneer je besluit om seks te hebben.

Zeg zoals het is. Denk aan de gisteravond en zeg dat het cool was, maar het zal nog beter zijn als hij iets anders doet. Geloof me, de meeste mannen adereren als je ze geeft om te begrijpen dat ze persoonlijk je seksuele tevredenheid beantwoorden. Hij wil echt dat je geniet, dus met enthousiasme zal het nemen.

In bed

Als je iets niet leuk vindt, betekent het niet dat hij iets verkeerd doet. Alleen alle vrouwelijke orgels zijn anders, en misschien werd het door de eerste onderwezen. Kritiseer niet, maar suggereer, het meest specifiek. Richt het (in de letterlijke).

Demonstreer je gedrag zoals je sildalis wilt wat hij doet. Het enige dat u hoeft te doen, is onhandigheid overwinnen en eerlijk gezegd hebben over wat en hoe vind je het leuk om in bed te doen, en van wat je plezier krijgt. Geloof me, mannen prikkelen het!

Deja una respuesta