Waarom mannen betalen voor seks

"Voor de eerste keer betaalde ik seks toen ik getrouwd was. De partner vertrok ‘s nachts voor zijn moeder, en een vriend keek achterom. Aangetaste, en hij vroeg plotseling: “Vergeet niet dat ik je twee vrouwen verschuldigd ben?”Inderdaad, lang geleden blokkeerde hij me een geschil.
Seksueel experiment dat we zouden gaan draaien, geëist terughoudendheid. We hadden geen hechte verdorven vriendinnen, een optie bleef – bel meisjes. Ik betwijfel of er jonge mannen zijn die het beschouwen met iets tegenover. Gewoon niet iedereen kan het betalen. Ik heb het nu niet over geld, maar over de innerlijke barrière.
We stonden bij de ingang. Reed een minibus, vier meisjes kwamen uit. En waar ik aan dacht, omdat de grootmoeder van zijn vrouw in hetzelfde huis woonde! Maar ik herinner me hoe ik me zorgen maakte dat het onbeleefd was om twee vrouwen uit vier te kiezen – iemand beledigd. Over het algemeen maakte de keuze een vriend.
Dus, met ons in het appartement twee vrouwen, beide vrij vol. We hebben ze gevoed, behandelde wijn, aangetaste. Ik vroeg hoe lang ze in Moskou waren hoeveel verdient. En durf nog steeds niet van de woorden naar de zaak te gaan. Zolang een vriend niet zei dat hij tijd was om met zijn vriendin met pensioen te gaan (we hebben meteen meisjes gedeeld). In het algemeen, binnenkort bevonden we ons allemaal in hetzelfde bed.
De volgende ochtend was ik verschrikkelijk gekweld door geweten: ik deed het in het appartement van mijn vrouw! Als ze had geleerd, zou ik me tegenhouden, en ze zou heel pijnlijk zijn. Ik was erg bezorgd, gaf zelfs de vloer: je hebt nooit meer seks met andere vrouwen. Dan veranderde het natuurlijk van gedachten. Maar veranderde nooit zijn vrouw, en na de echtscheiding – de meisjes met wie ik heb ontmoet.
Wanneer was het gratis. Zodra hij shemale schoot. In het algemeen ontving een nieuwsgierige ervaring, maar ik herhaal het experiment nauwelijks. Rond zoveel seksuele en echte vrouwen!
Ik had ook ervaring in Hong Kong. Ik werd zo gedragen dat ik condooms volledig vergat! En toen ik me herinnerde, verschrikkelijk gespannen. Naar huis terugkeren, rende onmiddellijk naar de dokter. Kosten.
En zodra we de zwarte vrouwen met elkaar belden – Immers, interessant! Vond de telefoon op internet. Na een half uur waren er drie schoonheden en hun pooier. We kozen twee. Maar Afrikaanse passies zijn niet gebeurd! Belde iets te bieden – de prijs is toegenomen. Franse kus – plus 500 r., Nasky borst – nog eens 500, anale seks – 1000. De meisjes waren gespannen, ze spraken bijna geen Russisch. En ik veranderde van gedachten om deel te nemen aan mijn “mijn” seks, ik ging met haar in de keuken zitten. Op de kwestie van een vriend, wat is het probleem (zijn situatie niet beschaamd), eerlijk antwoordde: “Ik zal dit niet doen met een vrouw die me niet wil. Maar geld voor vertrek, ik zal schrijven “.
Nu zal ik de vraag beantwoorden “Waarom?”. Waarschijnlijk vanwege de dorst naar nieuwheid. Zelfs in nauwe relaties, wanneer veel in bed is toegestaan, blijft er nog steeds iets verbannen. En als het meisje op het experiment is opgelost, dan doet het in de regel het omwille van een man: proberen en tolereert, in plaats van gek te worden van plezier. Omwille van de explosie van emoties en gekocht seks. “.

Voor handelaar Konstantin (22)

Seks voor geld – Dit is een spontaan avontuur, terwijl je niet verstoken van romantiek

“Aan de vooravond van de meivakanties noemde elkaar: "Je bent de vierde?”Ik begreep meteen waar hij over was. Onlangs keken we naar de film “waar mannen over praten”, waar vier jongens dingen gooien, ze gingen uit naar Oekraïne. In de ochtend sprongen we naar BMW en gingen we naar Kyiv. Ja, deze stad is niet tevergeefs genoemd de hoofdstad van sex-toerisme. Ik werd vroeg wakker en ging er een wandelen. Keek in een café, van de telefoon klom naar de datingsite. Het filter is opgezet, zodat alleen de vragenlijsten naar mij toekomen met het voorstel van seksdiensten. Ik ben een doelbewuste, schattige grootstedelijke bewoner, er zijn geen problemen met meisjes, er is ook geen tekort aan seks, dus ik heb nooit de diensten van prostituees gebruikt, maar in Kiev in de plotselinge gezochte.
Geselecteerde verschillende vragenlijsten, bestudeerde de typen en kosten van diensten. Een mooie stem beantwoord telefonisch, de meid Marina uitgenodigd aan de rand van de stad. Ik bracht de dag door met de jongens en ging ‘s avonds op het opgegeven adres. Nam champagne en doos van snoepjes – ik reed naar een vrouw die ze ook zou doen.
Ik zal de straat niet herinneren, maar de cijfers crashten in het geheugen: huis 66, entree 5, appartement 47. De deur opende een mooie blonde in satijnen badjas en zonder een beha. “En we verwachten niemand,” zei ze verrast. “Wie zijn we?”- Ik was verrast. “We werken met een vriendin. Nou, ga door, de tijd kwam. ”
Arm, maar schoon “odnushka”. In de kamer een enorm bed en een nachtkastje met een tv. Alles! Terwijl ik naar het appartement keek, belde de telefoon. Jachthaven! Het bleek dat ik een fout was! In een andere 5e ingang en een ander appartement 47 was een bordeel! Dat is de reden waarom meisjes me voor het eerst met verdenking behandelden. Ik heb opgemaakt, hoewel mijn vriendinnen werden aangeboden om te blijven: “We zijn twee – kies”. Maar ik was eerst ongemakkelijk. In ijdel heb ik het verlaten – het meisje was niet naar mijn smaak: laag, dun, oosters type, op de mening van 25 jaar, met kleine breasted en tatoeages rond de tepels. Verduidelijkt of ze klaar is voor anale seks. Het bevestigende antwoord horen, bleef. Het appartement is precies hetzelfde als de vorige keer. Alleen in plaats van de tv – Truma. Prostituees hebben een stevige regel: geld wordt gevraagd om onmiddellijk te betalen. Je gaat naar de douche, en in de tussentijd verwijderen ze hun vergoeding. Ik betaalde bij het tarief – 3000 roebel per uur. Als ik uit de badkamer komt, haalde ik Champagne uit: “En ik ben met romantiek, laten we openen?”Het meisje weigerde botweg, het was zichtbaar, hij was bang dat hij iets in een drankje wakker wordt. Alleen genoten van romantiek. Marina bleek een pro te zijn, ik merkte niet hoe het zonder broeken was. Gooide haar op het bviagra bed, gooide kleding, linkerkant kousen en zwarte schoenen. Haar condooms inspireerde het vertrouwen niet, profiteerde van. Op elke zaak twee. Het meisje probeerde heel erg, en we hadden een lange tijd seks, maar ik heb het orgasme niet bereikt. Niettemin was ze niet in mijn smaak, en erg gespannen tatoeage rond de tepels.
Ging naar de straat, burst. De lucht was warm, bijna de zomer. En ik wilde doorgaan dat ik de schoonheden ging bezoeken waarnaar ik fout ging. Ze lieten me in lachen: “Wil je ons twee? Honderd dollar!»Maar naar de buitenwijken van Kyiv gaan, heb ik niet veel geld genomen. Er was maar duizend roebel. Roebels! Eerlijk uitgelegd de situatie. Meisjes werden geadviseerd: “En kom op!”Ik was blij: niet elke man heeft erop dat twee priesteressen van liefde bijna vrij zijn overeengekomen. Het blijkt, ze wilden me!
. Ik deed tegelijkertijd een massage en blowjob. Toen hadden we seksstrookje. En later in de kreupels bekeken tv. Deze keer was het goed met de finale. Na dit incident, heb ik eenmaal seks met een prostituee, al in Moskou. Er was een slecht humeur, het vrouwelijke was vereist. En ik heb het. Over het algemeen, nabijheid van de meisjes die je nodig hebt om te geven waarvoor we tijd en geld doorbrengen, vind ik meer leuk. “.

Voor zakenman Valeria (27)

Seks voor geld – Dit is dezelfde service als een aantal anderen. Snel, comfortabel en geen sublimatie

“Zodra er niets met elkaar te maken heeft, hebben we besloten om meisjes met een vriend te boeken. Klom in het netwerk, drie uur bestudeerde sites, vergeleken, alsof de auto werd gekozen. Besloten om een ​​maar schoonheid te bellen. Geroepen en overeengekomen op 12 nachten. Op het ingerichte uur verscheen niemand. 30 minuten gewassen, opnieuw gebeld. Het meisje antwoordde dat het bang was om alleen te gaan. Maar als met een vriendin. Prijs is behouden. Natuurlijk zijn we ingestemd met een onverwachte bonus.
Binnenkort ging de mobiele bel. Mannelijke stem met een Kaukasisch accent zei: "Kom uit, neem meisjes!”Het meisje kwam uit de auto, die we op foto’s koos. liefje. In jeans en lichtjack. Nadat ik haar op straat heb ontmoet, want niets zou ik hebben gedacht dat een prostituee.
Het volgen van de auto stapte uit een “vriendin” – enorm, met rood haar en in lederen laarzen kousen. Enge vrouw die ik niet heb gezien. Ik lachte, en een vriend was gewoon geschokt.
In het appartement boden we een roodharige aan om naar de keuken te gaan, zichzelf koffie te maken en gewoon wachten. Of verlof onmiddellijk en verdeel het geld met een mooie vriend. Dit zijn meisjes verbaasd. Ze haasten zich om een ​​puner te bellen. Maar hij zette de telefoon uit. Verder was alles onze eigen – de schoonheid werkte voor twee. Maar ik hield niet van. Het meisje was bang. Gezichtsuitdrukking – martelaar. En constant naar het horloge keek. Tijdens seks vroeg hoeveel jaar zij. Negentien. Ik kwam te doen, kwam niet aan, de ouders waren bang om te zeggen.
Natuurlijk, aangenamer om seks te hebben met een normaal meisje. Maar het erover eens, meestal fatsoenlijke meisjes komen niet om twee eenzame jonge mannen te bezoeken. En hier – op een geschikte tijd, hoeveel en hoe wil je. En je hoeft niet te gieten complimenten en gaan. Het is niet nodig om te wachten en te geven. Dit is slechts een service: betaald en je weet wat je krijgt. Als pizza of sushi thuisorder. En het gesprek meisje raakt het pijnlijke hoofd of een slecht humeur niet aan “.

Deja una respuesta