Waar je seksseks op ongebruikelijke plaatsen kunt hebben

Misschien een van de meest populaire extreme stoelen voor seks, vooral in de zomer. Winkelcentra zijn gevuld met mensen, werken van airconditioners, iedereen is gepassioneerd over hun werk. Het belangrijkste om een ​​winkel te kiezen met handige fitting, bij voorkeur sluiting op een rommel of haak. Gordijnen zijn geschikt voor extreme extremals!

Auto

Op een zonnige zomerdag, open alle ramen en vlieg op de snelweg, om ergens aan de zijkant te stoppen en. ja ja, seks in de auto! U kunt het echter in het midden van de stad doen, in een file staan ​​als de glazen ramen zijn afgezwakt. Klassiek Ja en alleen!

mg belgie

Wc

Ongebruikelijke seksites – openbaar toilet of huis, ongeacht. Deze plek op zich is uiterst intiem, en daar al – wasmachine, bad, douche. Kiezen.

Tent

Bos, vreugdevuur, twee glazen wijn, geluiden van het wild, alles brengt het logische einde van de avond met zich mee. Bovendien is het ‘s avonds niet warm in het bos, op hetzelfde moment en warm! In de natuur – de meest extreme sex sites!

NOODSTOP-knop en ALE-OP! Je bent helemaal alleen in de meterzaal. Gevoel extremiteit opgraving. Het belangrijkste is niet te breken en niet vast te komen.

‘S Nachts aan de kust is leeg, alleen een enorme maan en jij. Er is maar één min: Zand, dat is verstopt in de meest ongepaste plaatsen of harde kiezels. Voor romantiek in dit geval moet u betalen!

Vliegtuig

Vlieg ontspannen? Start direct in het vliegtuig. De toiletcabines zijn gesloten, maar er is een minus – ze zijn vreselijk klein in het vliegtuig. We zullen eruit moeten komen! De meest extreme sex sites.

Dak van wolkenkrabber

In de zomer staan ​​bijna alle daken open voor avonturen. Gerangschikt elkaars ongevoelige romantiek, neem de plaid en wees voorzichtig. Hoe hoger het heter!

Bioscoop

Het belangrijkste om de plaats weg te kiezen, de sessie is meer en de film is 18+, om de psyche van de kinderen niet te verwonden!

Hotel

En helemaal niet, in uw stad of in het naburige, verwijder het nieuwgehouste nummer, met champagne en andere charmes en breng een paar dagen door zonder uit bed te komen!

Het belangrijkste is om te onthouden dat alle acties van seksuele aard verboden zijn in sommige van de voorgestelde plaatsen, dus het zal vooral voorzichtig en attent moeten zijn.

Het uitzicht op de ervaren: de meest ongebruikelijke sex sites

Mikhail, 31: “Een keer met het meisje met een meisje was er seks op het dak van een gebouw van 22 verdiepingen. Alles ging goed, terwijl de elektricien niet tot het dak opkwamen, dat nodig was om wat draden te draaien. Dus ga naar het dak, kies de tijd waarop elektricien al slapen. of nog steeds slapen “.

Nina, 26: “Zodra het in de lift is gebeurd, en, volledig ongepland. We zitten gewoon vast. Trouwens, met mijn vriend in tegenslagen waren we nauwelijks vertrouwd. Seks kreeg duizelig. En twee maanden later, Pasha, zoals een fatsoenlijke persoon, trouwde me “.

Nikita, 22:"Ik heb veel waar het was. En op het strand en in de lift en in de paskamer. Ik heb gewoon zo’n temperamentvolle meid dat het gewoon onmogelijk is om haar te weigeren. En met haar overal koel!”

Olga, 34:"Toen ik eenmaal ondergoed in de winkel probeerde, en vroeg haar man om te zien wat hij leuk vindt. In het algemeen vond hij het leuk, zodat seks gebeurde zonder de paskamer te verlaten. Dan is de verkoopvrouwen op de een of andere manier op een of andere manier mysterieus glimlacht en knipoogt “.

Anton, 28: “Voor ons met mijn vrouw, werd seks op het strand een kleine zomertraditie. We beoefenen deze aangename bezetting elke vakantie die we aan de zee doorbrengen. Zand interfereert natuurlijk, maar het is vrij mogelijk om te verslaan met een grote en zachte handdoek. Maar rijden en romantiek!”

Deja una respuesta